Søger du hjælp til at tiltrække de rigtige medarbejdere?

Her på siden har vi samlet et overblik af vores artikler. HR er alt fra personalejura til at tiltrække de rigtige medarbejdere i konkurrence med alle de andre virksomheder. 

GDPR onboarding

Onboarding i GDPR Det er vigtigt at tage godt imod nye medarbejdere fra starten, samt at få dem engageret i de vigtige opgaver fra starten. 

Læs mere

Hvorfor bruge et rekrutteringsbureau?

Et rekrutteringsbureau kan skabe en særligt stor værdi for din virksomhed, hvis du har et akut behov for specialiseret arbejdskraft. Rekrutteringsbureauer kan ofte gøre en større forskel for videnstunge stillinger. Det koster penge at bruge et rekrutteringsbureau, men det koster også penge at stå for rekrutteringen selv, at have stillingen ubesat, samt at fejlansætte.

Læs mere

13 historier til din employer branding på de sociale medier

Det er ikke raketvidenskab at udarbejde et opslag til de sociale medier. Men tid er ofte desværre en mangelvare, og derfor kommer opslag på de sociale medier bag i køen. Tag et kig i denne artikel, og få inspiration til historier, som du kan bruge til at styrke dit employer brand via de sociale medier.

Læs mere

Det fantastiske jobafslag

Enhver jobansøgning kommer fra en person, som vil hjælpe din virksomhed.

Du kan hjælpe jobansøgerne ved at give dem et fantastisk afslag, så de kan komme godt videre med deres jobjagt. Hermed øger du også dine chancer for, at de søger et job hos din virksomhed i fremtiden, samt anbefaler virksomheden til deres netværk.

Læs mere

Kandidatpersona

En kandidatpersona er en profil af din ideelle medarbejdere. Du bruger denne persona til at målrette din rekruttering til konkrete stillinger og til din employer branding.

Læs mere

Tjekliste – Sådan forbereder du din rekruttering

Rekruttering er et håndværk, og en opgave, som har en kortvarig og langvarig strategisk betydning for din virksomhed.

Ved at tage styring på rekrutteringsprocessen så tidligt som muligt, så gør du det nemmere at sikre en tilfredsstillende ansættelse af din kommende medarbejder.

Læs mere

Sådan skaber du en god arbejdsplads med autencitet

Med autencitet kan du skabe en fantastisk arbejdsplads for dine medarbejdere. Virksomhedens formål skal være autentisk, chefen skal lede autentisk, medarbejderne skal have lov til at være autentiske, og arbejdsopgaverne skal give mening. Formår du at skabe disse forhold på arbejdspladsen, så bliver den et fantastisk sted at arbejde.

Læs mere

Storytelling i HR med ‘heltens rejse’

Storytelling har i flere ord været et buzzord, som er brugt i markedsføring, ledelse og HR.
Storytelling er blevet populært, da historier gør det nemmere at kommunikere et budskab. Et publikum kan lettere relatere til fortællinger end opremsninger af fakta.

Læs mere

Derfor skal du ansætte den ideelle medarbejder

Ved at rekruttere de bedst mulige medarbejdere, så kan du gøre en stor forskel for din virksomhed. Forskellen mellem den ‘acceptable’ ansættelse og den ‘ideelle’ ansættelse vil udmønte sig hver dag i de 5 år, som en gennemsnitlig medarbejder bliver i virksomheden, hvilket er 1.100 arbejdsdage.

Læs mere

Sådan laver du en god karriereside

Karrieresiden på dine hjemmeside er kernen i din kommunikation til jobsøgende. Derfor er det stedet, at du skal starte med at få styr på din kommunikation til jobsøgende.

Med karrieresiden kan du vise hvorfor, at din virksomhed er interessant at arbejde for ved at strukturere og fremvise information, som de kan bruge.

Læs mere

Kan HR lære af Marketing?

Både marketing og rekruttering handler om at tiltrække personer til virksomhedens produkter eller jobs. Det er vigtigt for virksomhedens rekruttering, at HR anerkender, at de reelt laver markedsføring. Tiden hvor en HR afdeling udelukkende arbejder med personalejura og udbetaler løn er forduftet.

Læs mere

Skab dit Employer Brand

Uden en plan for dit employer brand, så er det blot et endnu et buzzword. Der er stor værdi at hente i at lave en strategi for employer brand, så du kan tiltrække de rigtige medarbejdere til din virksomhed i fremtiden.

Læs mere

HR konsulent

Intro HR Konsulentens værdi “HR er den eneste disciplin i virksomheden, som ikke tilfører værdi”.  Hvor mange gange har man ikke hørt den sætning? Det

Læs mere

7 tips til rekruttering med LinkedIn

Du kender LinkedIn, men bruger du LinkedIn? Altså, sådan rigtigt?

Denne artikel opfordrer din virksomhed til at bruge LinkedIn, som en del af din rekruttering af nye medarbejdere, samt forklarer hvordan, at du kan gøre dette.

Læs mere

Employee Advocacy

Udtrykket ‘Employee Advocacy’ handler om at gøre dine medarbejdere til ambassadører for din virksomhed. Hvis din medarbejdere taler godt om din virksomhed til vennerne i weekenden eller deler en positiv oplevelse fra arbejdet, så agerer din medarbejder som ambassadør for din virksomhed – også kaldet employee advocacy.

Læs mere